Interactieve tools

De Workspace Client en dialoog - Expert kunt u:

- Om uit te wisselen en te kwalificeren behoeften van de klant en / of het voorstel van de deskundige in een blog types interface;
Het is een interface gewijd aan het veilig en vertrouwelijk opdrachtgever en de expert.
Deze "draad" genoemd WebBlog omvat het eerste bericht van de opdrachtgever en de verschillende reacties gepost door de deskundige (antwoord) of klant (moet worden verduidelijkt, extra vragen). Zij kunnen deelnemen aan een echte discussie.
Het is mogelijk voor de deskundige en de klant om hun opmerkingen te formatteren (grijs, onderstrepen, cursief, kogels ...) en hun bijlagen hechten als tekst of multimediabestanden. U kunt maximaal 5MB bijlagen.

- Ook via instant messaging te communiceren; Ze gewoon boek activeer dan een praatje (schriftelijke online discussies), genaamd, WebChat. De deskundige of de klant boek een sessie en het verkrijgen van een sessie nummer dat voldoende is om de deelnemers van de vergadering die zal aansluiten op de tijd en datum hebben afgesproken. Beide partijen kunnen kortere of probleem te bespreken. Webchat en kunnen virtuele conferenties te voeren onbeperkt aantal deelnemers.

- Bij de klant aan te gaan in telefonisch contact met de deskundige, via de interface van VoIP Skype ™ een simpele muisklik (gemakkelijk te gebruiken).


Om advies online levering deskundige kopen

De klant kan direct online te betalen op de site (bespaart tijd) door te klikken op de WebPay onderwerp in de werkruimte.
De prijs van de levering wordt bepaald door de deskundige in verband met de cliënt.
Online betalen op Expert-Du-Web is veilig; het is de betaaloplossing Secure Online CyberMUT Credit Mutuel - CIC.
De klant betaalt het platform zal het totale bedrag over aan de deskundige.
De klant betaalt geen provisie of vergoeding aan het platform!
Om online te betalen, moet de klant klikt op het onderwerp in WebPay werkruimte en voer het bedrag in euro HT (gedefinieerd met de deskundige), het betaalt met een creditcard.