Instructies

Managers kunnen betalen en voordelen opgeleverd online experts, of gewoon kopen het contact en gaan samen meer traditionele (telefonisch contact, afspraken etc ...). In alle gevallen kan de beheerder en zijn deskundige vrijelijk de communicatiemiddelen die door onze interactieve werkruimte gebruiken

Expert-Du-Web wordt erkend als een echte innovatie in schone vormen van professionals die werkzaam zijn in de wereld van advies-en intellectuele prestaties. Het laat deskundigen aan hun klanten aan geografische en tijdsbeperkingen overwinnen. Advocaat, accountant, financieel adviseur, consultant bij een adviesbureau of een onafhankelijke adviseur of freelance wat goed zijn vakgebied: U kunt tal van expert op het Expert-Du-web.

Voor managers, Expert-Du-Web is een ideaal hulpmiddel voor de verspreiding van hun slips, problemen of offertes met het voordeel van snelheid, flexibiliteit en eenvoud, evenals gunstige prijsvoorwaarden.

De inschrijving voor het platform en publiceren kwesties, slips, problemen en offertes zijn gratis.

De klant, indien hij koopt en wordt geleverd online levering, betaalt alleen de door de deskundige voorgestelde prijs. Expert-Du-web neemt geen commissie.
OR
De klant, indien hij een expert contact koopt, betaalt 10 €.

Alle betalingen gebeuren online op het platform met een creditcard.
Expert-Du-Web is een partner van Credit Mutuel en maakt gebruik van de oplossing van veilige online betaling CyberMUT (Credit Mutuel - CIC).