Status van deskundigen

Expert-Du-Web is voor iedereen die specifieke expertise en die willen profiteren managers, functionarissen of personen in ruil voor een financiële compensatie.

Kunnen zich registreren en af ​​te sluiten op Expert-Du-web die rechtspersonen of natuurlijke personen die de mogelijkheid om hun diensten te factureren onder de fiscale wet-en het Franse arbeidsrecht.
Het is mogelijk om betaald te krijgen, volgens haar statuten, of onder de facturering van diensten, hetzij in de vorm van provisie.

Deskundigen die een beroep uitoefent bij wet geregeld zijn verplicht om bij de registratie van hun bedrijf (serienummer, nummer toque voor advocaten bijvoorbeeld ...) en alle bewijs van hun lidmaatschap in dit beroep te verstrekken en hun recht uit te oefenen.

De verschillende statussen

Experts in bedrijf

Deze deskundigen zijn nodig om te leren, bij het registreren op het platform, hun registratienummer in het Register van Koophandel en Bedrijven.

   Werknemers of het uitvoeren van diensten ten behoeve van een onderneming door SARL, SA, SAS, Spa, Sole Proprietorship ...
   Werknemers die op basis van een gereglementeerd beroep, maar opgenomen in het register van handelsregister (RCS) onder de volgende statuten: EURL, SARL, SA, Professional Civil Societies van professionele bedrijven (SELARL, SELAFA, Selas, SELCA) ...
   Deze mensen moeten worden geïnformeerd bij de inschrijving op het professioneel platform nummer (gereglementeerde beroepen) of serienummer voor registratie is gevalideerd.

Freelance

Deze deskundigen zijn nodig om te leren, bij het registreren op het platform, hun nummer URSSAF EN hun SIRET.

   Werknemers die op basis van een gereglementeerd beroep. Ze moeten ook verplicht te informeren bij het registreren op het platform, hun werk nummer (gereglementeerde beroepen) of ordernummer.
   Freelance consultants

     2.1. Onafhankelijke consultants.

     2.2. Gepensioneerden. Deze mensen moeten hun nummer Aangepast voor de voordelen die samenhangen met deze status te vermelden.

     2.3. Studenten. Deze mensen moeten hun studentnummer vermelden bij inschrijving op het platform voor de voordelen die samenhangen met deze status.

Junior Enterprises

Experts geregistreerd als lid van een junior bedrijf moet het SIRET hun junior maatschappij mee (als vereniging wet 1901) te profiteren van de voordelen van Expert-Du-Web in dit geval.