Interactieve Gereedschap

Expert-Du-Webuitzendingen waarschuwing aan deskundigen en managers ter gelegenheid van de publicatie van nieuwe slips op het platform of de voorgestelde antwoord op een korte eerder geplaatste berichten.

Expert-Du-Web biedt ook leden regelmatig mail een persoonlijke en vertrouwelijke rapportage.
Deze berichten worden naar het door de deskundige adres gestuurd (of haar gebruikelijke e-mailadres of hun e-mailadres indien zij gebruik maken expertduweb.fr Expert Web-Du-webmail).

Inderdaad, het abonnement Expert-Du-Web kunt u een e-mailaccount Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Type te maken: Dit is een doorzoekbare online webmail vanaf elke computer uitgerust met verbinding na identificatie door gebruikersnaam / wachtwoord.
Natuurlijk, webmail nodig heeft om zijn mailbox te raadplegen, dan alleen om zijn eigen e-mail adres wordt gebruikt om een directe boodschap ontvangen.

Experts kunnen hun webmail gebruiken voor professionele of prive-doeleinden en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om waarschuwingen automatisch vrijgegeven door het platform bij de publicatie van nieuwe berichten.

Expert-Du-webinterface biedt een gezamenlijke blog type een korte delen en een aflevering online. De WebBlog is een draad die het eerste bericht van de manager en de verschillende reacties gepost door de deskundige (antwoord) of de manager (aanvullende vragen). Het is mogelijk voor de deskundige en de manager om hun opmerkingen te formatteren (grijs, onderstrepen, cursief, kogels ...) en hun bijlagen hechten als tekst of multimediabestanden. Er is geen limiet volumedelen kan worden bevestigd aan Als de tijd nodig om de client te downloaden.
Dit vertrouwelijke en beveiligde interface is alleen toegankelijk manager en expert in de loop van hun samenwerking op een korte, een probleem of een offerte.

Expert-Du-Web maakt het ook mogelijk de manager als de expert te boeken en te activeren chatsessies (schriftelijke online discussies) in prive-ruimten, via onze WebChat oplossing. De deskundige of manager boek een sessie en het verkrijgen van een sessie nummer dat voldoende is om de deelnemers van de vergadering die zal aansluiten op de tijd en datum hebben afgesproken. Beide partijen kunnen kortere of probleem te bespreken. Webchat en kunnen virtuele conferenties te voeren onbeperkt aantal deelnemers.

Ten slotte kunnen klanten contact opnemen met hun deskundige telefoon-interface via Skype ™ VoIP een simpele muisklik.