Betaaloplossing online Expert-Du-Web

WebPay is de wijze van online betaling aangeboden door Expert-Du-Web aan haar leden, managers en deskundigen creditcard. Het laat een expert om een ​​snelle en gegarandeerde levering in ruil voor betaling te garanderen.
WebPay de oplossing is gebaseerd op de beschikbaarheid van veilige online betaling CyberMUT Credit Mutuel. Het accepteert VISA en Eurocard Mastercard creditcards.

WebPay wordt automatisch gebruikt om diensten online te kopen. De deskundige na online betaling, leveren de service op de werkruimte aan de opdrachtgever tijdig.

WebPay kan worden gebruikt als een optie en op verzoek van de deskundige Purchase contact-modus (online ontmoetingen en uitwisselingen), onder voorbehoud van aanvaarding door de klant van deze betaalmethode. De wizard genereert een betalingsverzoek online afnemer die vrij is om te weigeren.

Collectie voor derden

Expert Web-Du-betrokken zijn bij online betaling als een ontvangst van derden. Alle betalingen door de managers en opgenomen door Expert-Du-Web namens de deskundigen worden overgemaakt op een rekening gewijd aan het exclusieve gebruik (escrow account). Expert Web-Du-pay of aftrekken elk bedrag van deze rekening in het kader van zijn onderneming.

Einde van de maand Expert-Du-reverse Web door overschrijving op de rekening van de deskundige de som van de bedragen die namens verzameld tijdens deze periode. De omkering is voltooid en geen kosten ten laste van de betaling.

Expert Web-Du-rekening aan het einde van de maand aan de deskundige technische management fee van 5% van het totale terugbetaalde bedrag. Het bedrag van de factuur wordt toegevoegd aan het bedrag van het abonnement automatisch van de rekening van de deskundige in mindering gebracht op het einde van elke maand. De beheerskosten hebben betrekking op de vergoedingen die door de bank om Expert-Du-web voor de betaling online, evenals de tijd die het toedienen van transacties.

Geen vergoeding platform wordt gevraagd aan de klant

De klant, indien hij koopt online levering van deskundige, betaalt alleen de opgegeven met de deskundige prijs. Platform neemt geen extra kosten voor de klant.

Perimeter WebPay

WebPay is een service ontwikkeld om uitwisselingen tussen experts en hun klanten te vergemakkelijken. Het ontslaat de deskundige en de klant van hun wettelijke verplichtingen, met name in termen van het publiceren en verspreiden van boekhoudkundige documenten zoals facturen of inkooporders.